• DOLAR 34,12 %0.03
  • EURO 38,03 %0.14
  • ALTIN 2.800,23 %-0.09
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.392 %3.33
21°

Rotterdam Haberleri

Rotterdam haberleri ve güncel Rotterdam gelişmeleri, Rotterdam ile ilgili tüm video, Rotterdam fotoğrafları ve Rotterdam haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Amsterdam, Rotterdam ve Den Haag’da toplu taşıma ücretlerine zam geleceği belirtildi. Nedeni ise belediyelere ayrılan bütçede kesinti yapılması.

HOLLANDA

Rotterdam'da bir semtte, iki çocuğu evine aldığı iddia edilen adama mahalle dayağı atıldı. Mahalle sakinleri ayrıca pazar günü çocukların güvenliği...

HOLLANDA

Hollanda’daki işini Türkiye’ye taşıdığı için işten çıkarılan hamile gurbetçi, Rotterdam Mahkemesi'nde açtığı davayı kazandı ve 15 bin euro tazminat aldı.

HOLLANDA

Rotterdam’da Erasmus Köprüsü ve çevresindeki limanlar ile rıhtımlarda gerçekleşen 47. Dünya Liman Günleri (Wereld Haven Dagen) başladı.

HOLLANDA

Rotterdam Centraal İstasyonu'nda polis tarafından gözaltına alınan bir evsizin çantasında 36 bin euro nakit bulundu. Polis paranın kaynağını araştırıyor.

HOLLANDA

IOT, Rotterdam polisinin şehir sakinlerine ve kendi meslektaşlarına karşı ırkçı, ayrımcı ve zorba davranışlarına son vermesi için Bakanlığı göreve çağırdı.

HOLLANDA

Rotterdam ve çevresinde son üç haftada 5 küçük çocuk balkon veya pencereden düşerek hastaneye kaldırıldı. Polis iki vakada soruşturma başlattı.

HOLLANDA

Rotterdam Emniyeti’ndeki polislerin hem kendi meslektaşlarına hem de halka karşı ırkçı, zorba ve cinsiyetçi davrandığı raporlandı.

HOLLANDA

Uzmanlara göre Utrecht bölgesinde görülen kurtlar 'Yaşam alanını genişletiyor'. Bazı uzmanlara göre kurtlar Rotterdam bölgesine de gelebilir.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu