• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
21°

Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı aracını geçici olarak Türkiye’de bırakmak isteyen gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nedir?

ALMANYA

Gurbetçilerimizin yaşadığı ülkeye dönüşlerinde Türkiye'de bıraktığı yabancı plakalı araçlar trafiğe çıkabilir mi? Bu otomobilleri kimler kullanabilir?

FRANSA

Sırbistan Gümrük yetkilileri Fransa’dan Türkiye’ye giden araçta yapılan aramada yaklaşık 25.500 euroluk altın takı ele geçirdi. Altınlara el konuldu.

HOLLANDA

Yabancı plakalı aracıyla Türkiye'ye giden gurbetçiler, kurallara uymadığı takdirde para cezası ödemek zorunda kalıyor veya araçları yurt dışı ediliyor.

ALMANYA

Tatil dönüşü yabancı plakalı aracı Türkiye’de bırakmak için ne yapmak gerekir? Taahhütname nasıl verilir? Kalan aracı kim kullanabilir? İşte cevapları…

HOLLANDA

Hollanda’dan Türkiye’ye giden bir gurbetçinin sözde hediyelik olarak yanında götürdüğü çikolatalardan uyuşturucu çıktı.

TÜRKİYE

Türkiye’de Instagram’a erişim engeli geldi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) erişim engeli ile ilgili açıklama yaptı.

TÜRKİYE

Türkiye’de sokak hayvanları ile ilgili sunulan 17 maddelik "Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" kabul edildi.

FRANSA

Fransa’da ikamet eden ve Türkiye’de geçirdiği tatilinden dönen gurbetçi aileye taşıdıkları zirai ilaç nedeniyle 3800 euro ceza kesildi.

ALMANYA

Yıllık izin süresini Türkiye’de geçiren de memlekete gidemeyen de pişman. Gidenler pahalılıktan, kalanlar havalardan şikayetçi.

TÜRKİYE

Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri ülkeye sahte belge ile sokulan yaklaşık 1,5 milyon euro değerindeki araca el...

TÜRKİYE

Gurbetçilerimiz karayolu ile Türkiye’ye giriş yapmaya devam ediyor. Son 1 ayda Türkiye'ye 1 milyon 164 bin 474 yolcu giriş yaptı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu