• DOLAR 34,03 %-0.12
  • EURO 38,08 %0.34
  • ALTIN 2.830,45 %0.98
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.150 %5.77
  • ETHERIUM 2.450 %6.75
22°
2 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da özel sektörde kiralar, 2023'ün ikinci çeyreğinde yıllık yüzde 9,9 arttı. Amsterdam en pahalı şehir olurken, Eindhoven'da kiralar yüzde 1,7 düştü.

2 ay önce HOLLANDA

DENK Partisi milletvekili Doğukan Ergin, Kapıkule'de sıla yolunda yaşanan sorunlar hakkında Hollanda Dışişleri Bakanlığı'na yazılı soru önergesi sundu.

2 ay önce BELÇİKA

Belçika'da 2,1 milyon kişi bağımlılık yapan uyku ve sakinleştirici ilaç kullanıyor. Kullanım oranı azalsa da hala endişe verici seviyede.

2 ay önce ALMANYA

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde bir aile arasında çıkan çatışmada iki çocuk ve iki yetişkin hayatını kaybetti. Polis, olayın nedenini araştırıyor.

2 ay önce HOLLANDA

Wilders, Trump'a suikast girişimi sonrası sağcı politikacılara yönelik nefretin Hollanda'da da büyük olduğunu ve güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiğini söyledi.

2 ay önce DÜNYA

FBI, eski ABD Başkanı Trump'a suikast girişiminde bulunan ve olay mahallinde öldürülen kişinin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğunu açıkladı.

2 ay önce ALMANYA

Memlekete giderken sıla yolunda geçilen ülkelerin gümrük kurallarına uymak gerekiyor. İşte AB ve Türkiye’deki gümrük kurallarıyla ilgili bilmeniz gerekenler.

2 ay önce ALMANYA

Karayoluyla Avrupa’dan Türkiye’ye giderken hangi ülkede vinyet uygulaması var? Nasıl alınır? Ücreti nedir? Tüm cevaplar haberimizde…

2 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da akıllı telefon yasağının bir yıl ardından, öğrenciler daha sosyal ve derslere daha odaklı hale geldi. Yasağın etkileri büyük ölçüde olumlu bulundu.

2 ay önce BELÇİKA

Belçika'nın Flaman bölgesinde çocuk ve gençlerin zorunlu hastaneye yatırılma sayısı 4 yılda iki katına çıktı. Zorgnet-Icuro, bu artışı endişe verici buluyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu