• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
22°
1 ay önce HOLLANDA

Dordrecht'te 61 yaşındaki bir adam, binlerce kişinin haksız yere çocuk bakım ödeneği almasına yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

1 ay önce ALMANYA

Almanya'nın büyük kentlerinde kira artış hızı düşerken, ev fiyatları gerilemeye devam ediyor. Kırsal kesimlerde ve küçük kentlerde ise hızla artıyor.

1 ay önce HOLLANDA

Geçtiğimiz yıl Hollanda’da her üç aileden biri belirlenen standart saatlik çocuk bakımı ücretinden daha fazla ödemek zorunda kaldı.

1 ay önce HOLLANDA

Kayseri-Ankara otoyolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir çift olay yerinde, gurbetçi Faruk B ise hastanede hayatını kaybetti.

1 ay önce FRANSA

Fransa’da yapılacak olimpiyatların başlamasına saatler kala, yüksek hızlı tren ağına saldırı düzenlendi. Tren seferlerinde büyük aksama yaşandı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda Gorinchem kentinden 41 yaşındaki kadın polis memuru, eski partnerini öldürmeyi planlamak suçlamasıyla gözaltına alındı.

1 ay önce ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

1 ay önce HOLLANDA

Rotterdam mahkemesinde görev yapan bir katip, gizli bilgileri sızdırmak ve bilgisayar korsanlığı iddiasıyla gözaltına alındı.

1 ay önce FRANSA

Fransa, gençlerin tatil yapmasını desteklemeye devam ediyor. 18-25 Yaş arasındaki maddi durumu iyi olmayan gençlere 250 euro tatil yardımı sağlıyor.

1 ay önce DÜNYA

Avusturya'da her dört kişiden biri psikolojik sorunlarla mücadele ediyor. Ancak bu kişilerin çoğu yeterli sağlık hizmeti alamıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu