• DOLAR 34,03 %-0.10
  • EURO 38,04 %0.31
  • ALTIN 2.825,33 %0.80
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.952 %5.44
  • ETHERIUM 2.436 %5.82
22°
1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da sokak hayvanları ile ilgili yıllar önce başlayan bir program şuanda birçok ülke için model olarak görülüyor. Nedir bu Hollanda modeli?

1 ay önce DÜNYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı (YTB) Abdullah Eren, Avusturya’da vatandaşlarımızın yaşadığı ırkçı saldırıların takipçisi olacaklarını belirtti.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da bu yılın ilk yarısında; bir yıl öncesine göre daha az göçmen geldi, yurtdışına göç edenler arttı ve ölenlerin sayısı doğanlardan fazlaydı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda bugün güneşli bir yaz gününe uyandı. Sıcaklık 32 dereceye kadar çıkacak. Ancak hafta sonuna doğru gök gürültülü sağanak yağış ihtimali artıyor.

1 ay önce ALMANYA

Almanya’da tatile gitme hevesiyle bir Türk turizm acentesinden bilet alan en az 60 kişi dolandırıldı. Solingen'deki acentenin sahibi Üzeyir Ü. gözaltına alındı.

1 ay önce DÜNYA

Avusturya'nın başkenti Viyana'da son günlerde Türk gençlerine saldıran gruplar ortaya çıktığı belirtiliyor. Büyükelçilik devreye girdi.

1 ay önce BELÇİKA

Belçika’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde bulunan kanserojen maddelerin yiyeceklere bulaşma riski bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

1 ay önce DÜNYA

244 gün komada kaldıktan sonra mucizevi bir şekilde uyanan 30 yaşındaki bir adam, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da park alanlarında mangal yakma tartışma yarattı. Bazı belediyeler kısmi yasak uygularken, bazıları ise tamamen yasaklamayı tartışıyor.

1 ay önce ALMANYA

Büyük sigorta şirketleri yaşlanan nüfusun maliyetleri artırması nedeniyle ek katkı payı miktarlarına zam yaptı. Zamlı tarife 1 Ağustos’ta devreye giriyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu