• DOLAR 34,12 %0.29
  • EURO 38,15 %0.20
  • ALTIN 2.878,50 %1.74
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 62.666 %-1.7
  • ETHERIUM 2.553 %3.7
23°
1 ay önce HOLLANDA

Hollanda haftaya güzel bir yaz günü ile merhaba dedi. Güneşli ve bulutsuz bir gün geçecek. Sıcaklıklar ülke genelinde 23-26 derece arasında olacak.

1 ay önce BELÇİKA

Afrika'da hızla yayılan yeni mpox varyantı, endişeleri artırdı. DSÖ küresel olağanüstü hal ilan etti, uzmanlar ise henüz paniğe gerek olmadığını söylüyor.

1 ay önce BELÇİKA

Belçika’da bazı trafik kurallarını ihlal edenlere yüzlerce euro ceza kesiliyor ve hatta ehliyeti iptal ediliyor. Bu ihlallerden biri de park yerleri ile ilgili.

1 ay önce ALMANYA

Alman Beslenme Derneği (DGE), sağlıklı yaşamak için tek bir damla dahi alkol tüketilmemesi gerektiğini belirttiği bir rapor yayınladı.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da otuz farklı kanser türünde kullanılan kemoterapi ilacı etoposidin’de sıkıntı yaşanıyor. Hastaların tedavi önerileri güncellendi.

1 ay önce TÜRKİYE

Türkiye’de başta İzmir, Muğla ve Bolu olmak üzere 5 ilden yangın haberleri geliyor. Şuana kadar 3 bin 583 kişi tahliye edildi.

1 ay önce ALMANYA

Tatili biten gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı. Türkiye sınır kapılarındaki bekleme süreleri 10 saati geçiyor.

1 ay önce HOLLANDA

ING Bankası yıllarca kredi kartları üzerinden kesilen yüksek faiz miktarlarını geri ödemeye karar verdi. İade miktarları birkaç yüz euroyu bulabilir.

1 ay önce BELÇİKA

Belçika’da ehliyete puan sistemi tekrar gündemde. Bununla birlikte belirli puana ulaşan sürücülere de zorunlu ehliyet sınavı getirilecek.

1 ay önce HOLLANDA

Dünya Sağlık Örgütü’nün ilan ettiği Mpox salgını acil durumu sonrasında Avrupa’da ilk vaka tespit edildi. Hollanda ve Türkiye’de henüz vaka tespit edilmedi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu