• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.020 %0.59
  • ETHERIUM 2.560 %1.2
22°
3 hafta önce ALMANYA

Almanya’dan annesine ait aracı vekaletle Türkiye’ye götüren gurbetçi genç, 185 gün şartına uyulmadığı nedeniyle mağdur oldu. Jandarma araca el koydu.

3 hafta önce HOLLANDA

Savunma Bakanlığı, Çarşamba günü polis, ambulans, DigiD sistemi ve Eindhoven Havalimanı’nı felç eden sistem arızasının nedeni açıkladı.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da organ bağışı için sistemden onay verilmesi gerekiyor. CBS verilerine göre Türkler arasında organ bağışına izin verenlerin sayısı oldukça düşük.

3 hafta önce HOLLANDA

IOT, Rotterdam polisinin şehir sakinlerine ve kendi meslektaşlarına karşı ırkçı, ayrımcı ve zorba davranışlarına son vermesi için Bakanlığı göreve çağırdı.

3 hafta önce DÜNYA

Bulgaristan’ın farklı sınır kapılarında son 4 günde yapılan aramalarda binlerce sterlin, 50 bin euro değerinde ziynet eşyası ve 10 adet silah ele geçirildi.

3 hafta önce BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da özellikle yaşlılar, sağlık problemi olanlar ve sağlık çalışanları için korona hatırlatma dozu ve grip aşısı yapılmaya başlandı.

3 hafta önce FRANSA

Fransa'da 15 yaş altı öğrenciler için okulda telefon yasağı denemeleri başlıyor. Öğrenciler, telefonlarını okul girişinde teslim edecek.

3 hafta önce HOLLANDA

Yaşanan büyük sistem arızasından sonra Eindhoven havalimanında uçuşlara yeniden başlandı. İlk uçak 16,05’de kalkacak. Bazı servislerdeki arızalar devam ediyor.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’nın Eindhoven kentinde bir benzin istasyonunda bedava akaryakıt verildiği söylentisi kaosa neden oldu. Polis müdahale etmek zorunda kaldı.

3 hafta önce ALMANYA

UID, gurbetçilerin Türkiye'de yaşadığı sıkıntıları raporlamak için anket başlattı. Anonim olarak doldurulan anketin sonuçları bakanlığa sunulacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu