• DOLAR 34,09 %0.18
  • EURO 38,10 %0.01
  • ALTIN 2.835,63 %0.22
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %3.36
  • ETHERIUM 2.470 %5.56
19°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Zeeman mağazası yakın tarihte satışta olan bebek uyku tutulumlarını boğulma riski taşıdığı için geri çağırdığını açıkladı.

HOLLANDA

Hollanda’nın Hellevoetsluis kentinde bugün şaşkınlık yaratan bir kavga yaşandı. 84 yaşındaki bir kadın, 82 yaşındaki komşusunu balta ile yaraladı.

HOLLANDA

Boxtel belediyesi ve çevresinde içme suyunda bakteri bulundu. Musluk suyunun kaynatılmadan tüketilmemesi tavsiyesi verildi.

HOLLANDA

Bu hafta Pazar gününden itibaren artacak olan hava sıcaklıkları, önümüzdeki hafta Pazartesi günü 30 derecenin üstüne çıkacak.

HOLLANDA

Den Haag Temyiz Mahkemesi, ırkçı ve İslam karşıtı Pegida’nın lideri Edwin Wagensveld'in 40 saatlik kamu hizmeti cezası almasına hükmetti.

HOLLANDA

Öğrenci odaları bu yıl bir yıl önceye göre ortalama yüzde 5,4 oranında arttı. Özellikle Breda ve Zwolle'de fiyatlar neredeyse yüzde...

HOLLANDA

Hollanda’dan Türkiye’ye giden bir gurbetçinin sözde hediyelik olarak yanında götürdüğü çikolatalardan uyuşturucu çıktı.

HOLLANDA

Hollanda’da bu sabah bazı bölgelerde bulutlar olmasına rağmen hafta içinde sıcaklık 27-30 derece civarında olacak.

HOLLANDA

Hollanda Türk camiası bir büyüğünü daha kaybetti. Hollanda’daki Türk medyası içerisinde tanınan isimlerden olan usta gazeteci Yalçın Çakır vefat etti.

HOLLANDA

Uzmanlara göre Utrecht bölgesinde görülen kurtlar 'Yaşam alanını genişletiyor'. Bazı uzmanlara göre kurtlar Rotterdam bölgesine de gelebilir.

HOLLANDA

IKEA, Hollanda’da satıştaki cam bardaklar için önemli bir güvenlik uyarısı yayınladı. Bardakların aşırı sıcak içeceklerde kırılma riski bulunuyor.

HOLLANDA

Hollanda havalimanlarında su veya diğer içeceklerle güvenlikten geçebilme serbestisi 1 Eylül’de kaldırılıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu