• DOLAR 34,00 %-0.20
  • EURO 38,08 %0.38
  • ALTIN 2.828,93 %0.93
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.675 %4.52
  • ETHERIUM 2.469 %6.53
20°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Amsterdam’da Türk taksici, arabasına aldığı 2 kişi tarafından gasp edildi, soyuldu ve silah zoruyla aracın bagaja koyularak kaçırıldı. Polis zanlıları...

HOLLANDA

Merkezi İstatistik Bürosu CBS, Hollanda’nın nüfusunun bugün itibariyle 18 milyon kişiye ulaştığını açıkladı. Artışın göç kaynaklı olduğu belirtildi

HOLLANDA

Hollanda’da Danıştay’dan önemli karar; Göçmenlik Dairesi (IND)'nin, ülkesine seyahat eden Suriyeli sığınmacıların oturumlarını iptal edebilecek.

HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan ve zayıflama ameliyatı için Türkiye’ye giden Aleyna Bozkurt (24), taburcu olduktan sonra hayatını kaybetti. Aile hukuk mücadelesi veriyor.

HOLLANDA

Hollanda’da şiddetli fırtına sokaklarda su baskınlarına yol açtı. Yağmurlu hava ne kadar daha etkili olacak? Hafta sonu hava nasıl?

HOLLANDA

Hollanda’dan Antalya’nın Kaş ilçesine tatile giden gurbetçi ailenin 5 yaşındaki oğlu havuza düşerek hayatını kaybetti.

ALMANYA

Danışmanlık şirketi Deloitte araştırmasına göre Avusturya’da konut fiyatları Almanya, Fransa ve Hollanda’dan da yüksek.

HOLLANDA

Hollanda’da kaplan sivrisineklerin artışı ile birlikte Dang humması vakalarında da artış gözlemlendi. Uzmanlar ayrıca kuduz vakalarının da arttığını belirtiyor.

HOLLANDA

Bu hafta pazartesi ve Salı günü yaşanan bunaltıcı sıcaklar, bu akşam saatlerinde  gök gürültülü sağanak yağış ile yer değiştirecek.

HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan sosyal medya fenomeni Tülay Erkan, Memleketi Kayseri’de trafik kazası geçirdi. Kazada Erkan'ında aralarında bulunduğu 9 kişi yaralandı.

BELÇİKA

Bugün Hollanda ve Belçika’da yılın en sıcak günü yaşanabilir. Her iki ülkede de bazı bölgeler için sarı bazıları için turuncu...

HOLLANDA

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da sahte polis kimliği ve üniforması ile insanları binlerce euro dolandıran 39 yaşındaki adam kıskıvrak yakalandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu