• DOLAR 34,09 %0.21
  • EURO 38,14 %0.20
  • ALTIN 2.848,63 %0.68
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.588 %2.43
  • ETHERIUM 2.555 %5.66
19°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’da artan maaşlar ve düşen enflasyon sayesinde bu yıl nihayet cüzdanlarda daha fazla rahatlama olacak.

HOLLANDA

Vlaardingen’de bakıcı ailenin istismar ettiği çocuğun davası başladı, Ancak bu olay tek değil. Her 3 vatandaştan 1'i çevresinde benzer olaylardan...

HOLLANDA

Hollanda’da yeni hükümet, araç sahiplerini sevindirecek bir karar aldı: Trafik cezalarına, yıllık enflasyona bağlı artış dışında ek bir zam yapılmayacak.

HOLLANDA

Rotterdam Centraal İstasyonu'nda polis tarafından gözaltına alınan bir evsizin çantasında 36 bin euro nakit bulundu. Polis paranın kaynağını araştırıyor.

HOLLANDA

Hollanda’da mahkeme, İslami eğitim verilen Cornelius Haga Lisesi hakkında oluşturulan yanlış algı nedeniyle devletin okula tazminat ödemesine hükmetti.

ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika’da satışta olan 4 ayrı çeşit Dille & Kamille markalı baharatlar her üç ülkede de geri toplatılıyor.

HOLLANDA

IOT, Hollanda2da yaşanan vergi skandalı sonucu ailelerinden alınan çocuklarla ilgili başlatılan araştırmanın durma noktasına gelmesine tepki gösterdi.

HOLLANDA

Hollanda’da ikinci el araba satın almak isteyen vatandaşları teşvik etmek için ek bütçe ayarlandı. Yeni başvurular bugünden itibaren yapılabiliyor.

HOLLANDA

Merkezi İstatistik Kurumu'nun (CBS) verilerine göre, Hollanda'da konut kiraları Temmuz ayında son 30 yılın en büyük artışını gösterdi; ortalama yüzde...

HOLLANDA

Yapılan son anketler vatandaşların yarısından fazlasının yeni kurulan koalisyon hükümetine ve Temsilciler Meclisine güvenmediğini ortaya koydu.

HOLLANDA

Hollanda’da son yıllarda yaşanan ekonomik çalkantılar hem benzinli hem de elektrikli ikinci el araçların daha popüler hale gelmesine neden oldu.

HOLLANDA

Hollanda’da yaklaşık 2 milyon kişi, yani her sekiz kişiden biri, faturalar gibi sabit giderlerini karşılamakta ve ay sonunu getirmekte büyük...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu