• DOLAR 34,12 %0.28
  • EURO 38,12 %0.15
  • ALTIN 2.861,98 %1.15
  • BİST100 9.962 %-0.14
  • BITCOIN 63.580 %2.42
  • ETHERIUM 2.540 %4.68
22°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Pazar günü yaşanan aşırı sıcak sonrasında bugün 9 bölge için gök gürültülü sağanak yağış görülecek. KNMI bu bölgeler için sarı...

HOLLANDA

Hollanda'nın Tilburg kentinde gözaltına alınmasını isteyen bir adam, bu gerçekleşmeyince 3 polis aracının camlarını kırdı ve sonunda gözaltına alındı.

HOLLANDA

Hollanda’da şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda iki gün arka arkaya iş bırakma eylemi gerçekleşecek. Otobüs, tramvay, metro ve tren seferleri...

HOLLANDA

Uzun soluklu koalisyon tartışmalarının ardından hükümeti oluşturan partiler arasında 2025 bütçesi netleşti. Bu yıl ücretsiz okul yemeği için bütçe ayıracak.

HOLLANDA

Hollanda’da organ bağışı için sistemden onay verilmesi gerekiyor. CBS verilerine göre Türkler arasında organ bağışına izin verenlerin sayısı oldukça düşük.

HOLLANDA

Hollanda’da son bir buçuk yıldır 27 yaş altındaki gençler arasında sosyal yardım (Bijstaand) alanların oranı artmaya devam ediyor.

HOLLANDA

Oda kiralama (hospitaverhuur) giderek daha popüler hale geliyor. Bakanlık bu konuda vatandaşları teşvik etmek amacıyla bir kampanya başlattı.

HOLLANDA

Uzmanlar, sosyal medyada yaygın olarak satılan Türk malı yasadışı zayıflama çayı Özlex Tea için uyardı, kullanıcıların sağlıklarını hiçe saydığını belirtti.

HOLLANDA

Hollanda'da cinayet veya kasıtlı öldürme nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısında hafif bir düşme olsa da 2023’de 41 kadın ve 84 erkek...

HOLLANDA

Savunma Bakanlığı, Çarşamba günü polis, ambulans, DigiD sistemi ve Eindhoven Havalimanı’nı felç eden sistem arızasının nedeni açıkladı.

BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da özellikle yaşlılar, sağlık problemi olanlar ve sağlık çalışanları için korona hatırlatma dozu ve grip aşısı yapılmaya başlandı.

HOLLANDA

Yaşanan büyük sistem arızasından sonra Eindhoven havalimanında uçuşlara yeniden başlandı. İlk uçak 16,05’de kalkacak. Bazı servislerdeki arızalar devam ediyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu