• DOLAR 34,00 %0.29
  • EURO 37,85 %0.63
  • ALTIN 2.821,90 %0.44
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.293 %-2.68
  • ETHERIUM 2.282 %-3.97
22°
1 ay önce ALMANYA

Önümüzdeki aydan itibaren başta öğrencileri ilgilendiren bir dizi değişiklik yürürlüğe girecek. İşte 1 ağustos itibariyle yürürlüğe girecek değişiklikler.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da son üç yıl içerisinde kiralık konut sayısında önemli bir düşüş yaşandı. Uzmanlara göre, bu durum kiraların artmasına neden oluyor.

1 ay önce FRANSA

Fransa’da vergi mükelleflerinin beklediği iadeler bu hafta ödenmeye başlayacak. Bir kısım mükellef bu hafta geri kalan kısım ise önümüzdeki hafta iade alacak.

1 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da sürücüler araba sigortası için giderek daha fazla para ödüyor. Şuandaki ortalama prim geçen yıla göre yüzde 9’un üstünde arttı.

1 ay önce ALMANYA

Almanya’da Mayıs ve Haziran'da yaşanan aile içi şiddet vakalarının çoğu Berlin'de kaydedildi. Ancak şehirde kadınların sığınabileceği yer sayısı yetersiz.

1 ay önce FRANSA

Fransa’ya karton malzeme götürmek için Türkiye’den yola çıkan TIR, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı. Kutuların içinden 220 bin euroluk kaçak sigara çıktı.

1 ay önce TÜRKİYE

Türk Hava Yolları(THY), tüm uçaklarında yolcularına ücretsiz internet hizmeti vermeye başlanacağını duyurdu.

1 ay önce BELÇİKA

Aracınızı herhangi bir nedenle komşunuza, arkadaşınıza veya çocuğunuza ödünç veriyorsanız, sigorta açısından bazı kurallara dikkat etmeniz gerekir.

1 ay önce ALMANYA

IKEA, bazı VARMFRONT powerbank modellerinin yangın tehlikesi bulunması nedeniyle Belçika, Hollanda ve Almanya’da geri çağırma işlemi başlattı.

1 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Hessen Eyaleti Gross-Gerau bölgesinde yaşanan trafik kazasında bir gurbetçi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu