• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.399 %0.63
  • ETHERIUM 2.555 %3.5
19°
4 hafta önce DÜNYA

Viyana’da aileleri ve eğitmenleri sevindiren bir karar alındı. Yeni dönemde okul gezilerinde ulaşım ücreti alınmayacak, öğretmenlere ise yıllık bilet verilecek.

4 hafta önce ALMANYA

Almanya Frankfurt Merkez Tren İstasyonunda bir kişi, başka bir kişiyi kafasına yakın mesafeden ateş ederek öldürdü. Saldırgan ve kurbanın Türk olduğu açıklandı.

4 hafta önce BELÇİKA

Belçika’nın Valonya ve Brüksel bölgelerinde Fransızca eğitim alan 132 bin öğrenciyi ilgilendiren bir karar alındı. Okulda akıllı telefon kullanımı yasaklandı.

4 hafta önce HOLLANDA

Bugün bazı bölgeler yağmurlu olsa da hafta sonundan itibaren yaz havası geri geliyor. Sıcaklıklar bugün 24 dereceye, Pazar günü ise 30 dereceye kadar çıkacak.

4 hafta önce ALMANYA

Alman Otomobil Kulübü ADAC ülkedeki benzin ve dizel fiyatlarının yaklaşık son bir yıldır en düşük seviyeye gerilediğini açıkladı.

4 hafta önce SAĞLIK

Afrika’dan yayılan Mpox (Maymun çiçeği) virüsünün ardından şimdi de oropouche virüsü ortaya çıktı. Brezilya'da 2 kişiyi öldüren virüs Avrupa'ya da sıçradı.

4 hafta önce BELÇİKA

Belçika'da, halk arasında maymun çiçeği olarak bilinen mpox virüsüne karşı şimdilik koruyucu bir aşı kampanyası başlatılmayacak.

4 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Merkezi İstatistik Bürosu Temmuz ayında fiyatların son iki yılın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.

4 hafta önce ALMANYA

Avrupa'nın birçok ülkesinde okullar önümüzdeki hafta açılıyor. Bu nedenle hafta sonu Avrupa yollarında aşırı yoğunluk bekleniyor.

4 hafta önce SAĞLIK

Güney Amerika ve Karayiplerde görülen ve aşısı olmayan Oropouche virüsü Avrupa’ya sıçradı. Almanya, İspanya ve İtalya’da 19 vaka tespit edildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu