• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.000 %-0.63
  • ETHERIUM 2.560 %0.34
21°
2 hafta önce HOLLANDA

Pazar günü yaşanan aşırı sıcak sonrasında bugün 9 bölge için gök gürültülü sağanak yağış görülecek. KNMI bu bölgeler için sarı kodlu uyarı yayınladı.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda'nın Tilburg kentinde gözaltına alınmasını isteyen bir adam, bu gerçekleşmeyince 3 polis aracının camlarını kırdı ve sonunda gözaltına alındı.

3 hafta önce ALMANYA

İzin sezonu bitiyor ve tatilini Türkiye’de geçiren gurbetçilerimiz geri dönüyor. Peki tatil dönüşü ne kadar para ve altın taşına bilir? İşte cevabı

3 hafta önce FRANSA

Fransa’da  yeni eğitim ve öğretim yılında lise öğrencilerine 1008 euroya kadar destek verilecek. Üç aylık dönem için ilk ödeme Aralık ayında yapılacak.

3 hafta önce HOLLANDA

Hollanda’da şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda iki gün arka arkaya iş bırakma eylemi gerçekleşecek. Otobüs, tramvay, metro ve tren seferleri duracak.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’nın Neuenstein kenti yakınlarında polis tarafından durdurulan Fransız çiftin aracında, gümrük vergisi ödenmemiş altın takılar bulundu.

3 hafta önce BELÇİKA

Ecolo Partisi adına Brüksel Parlamentosu'nda yer alacak başörtülü kadın vekil Farida Tahar, yemin ederek görevine başlayacak.

3 hafta önce HOLLANDA

Uzun soluklu koalisyon tartışmalarının ardından hükümeti oluşturan partiler arasında 2025 bütçesi netleşti. Bu yıl ücretsiz okul yemeği için bütçe ayıracak.

3 hafta önce BELÇİKA

Yükseldiği 2. Amatör Lig'de bugün sahaya çıkan Ümitspor kulübü başkanı Emin Cavuş, taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç olduğunu belirtti.

3 hafta önce ALMANYA

Almanya’da bir hafta içinde ikinci bıçaklı saldırı gerçekleşti. Siegen'deki saldırıda 3’ü ağır 6 kişi yaralandı. Polis 32 yaşındaki saldırganı gözaltına aldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu