• DOLAR 34,10 %0.21
  • EURO 38,11 %0.08
  • ALTIN 2.842,31 %0.46
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.500 %2.42
  • ETHERIUM 2.537 %5.36
19°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda, sığınmacı kabul merkezlerinde yer kalmadığı gerekçesiyle Ukraynalı sığınmacılardan kendilerine başka bir ülke bulmalarını istiyor.

HOLLANDA

Hollanda’nın güneyinde kırsal alanda köpeğiyle gezintiye çıkan adam, bir grup ineğin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

HOLLANDA

Bugün bazı bölgeler yağmurlu olsa da hafta sonundan itibaren yaz havası geri geliyor. Sıcaklıklar bugün 24 dereceye, Pazar günü ise...

HOLLANDA

Hollanda’da konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Merkezi İstatistik Bürosu Temmuz ayında fiyatların son iki yılın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.

HOLLANDA

Amsterdam Universitesi'nde yapılan bir araştırma göre demans, göz retinası yardımıyla ilk belirtiler ortaya çıkmadan yıllar önce tespit edilebilir.

HOLLANDA

Hollanda'da önümüzdeki ay, başta demiryolları çalışanları olmak üzere şehir içi ulaşım, inşaat ve temizlik sektörlerinde çalışanlar greve gidiyor.

HOLLANDA

Hollanda’da yürürlüğe giren yeni kira yasası nedeniyle ev sahipleri, evlerini kiralamak yerine satmayı tercih etmeye başladı.

HOLLANDA

Geçen yıl ait kira, sağlık ve çocuk yardımı başvuruları için son tarih 31 Ağustos. Henüz başvuru yapmayanlar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

HOLLANDA

Hollanda haftaya güzel bir yaz günü ile merhaba dedi. Güneşli ve bulutsuz bir gün geçecek. Sıcaklıklar ülke genelinde 23-26 derece...

HOLLANDA

Hollanda’da otuz farklı kanser türünde kullanılan kemoterapi ilacı etoposidin’de sıkıntı yaşanıyor. Hastaların tedavi önerileri güncellendi.

HOLLANDA

ING Bankası yıllarca kredi kartları üzerinden kesilen yüksek faiz miktarlarını geri ödemeye karar verdi. İade miktarları birkaç yüz euroyu bulabilir.

HOLLANDA

Dünya Sağlık Örgütü’nün ilan ettiği Mpox salgını acil durumu sonrasında Avrupa’da ilk vaka tespit edildi. Hollanda ve Türkiye’de henüz vaka...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu