• DOLAR 34,09 %0.21
  • EURO 38,13 %0.11
  • ALTIN 2.845,75 %0.58
  • BİST100 9.976 %0.00
  • BITCOIN 63.650 %2.53
  • ETHERIUM 2.553 %5.67
21°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda’nın Eindhoven kentinde bir benzin istasyonunda bedava akaryakıt verildiği söylentisi kaosa neden oldu. Polis müdahale etmek zorunda kaldı.

HOLLANDA

Salı akşamı başlayan sistem arızası polis, ambulans, sahil koruma birlikleri ve DigiD'ye erişimi engelledi. Eindhoven havalimanında uçuşlar iptal edildi.

ALMANYA

Hollanda’daki gençler uyuşturucu ticareti için Belçika’ya, araba hırsızlığı için Almanya’ya gönderiliyor. Savcılık durumu endişe verici olarak nitelendiriyor.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan farklı markalardaki peynirli kurabiyeler içerisinde metal parçacıkları tespit edilmesi üzerine geri toplatılıyor.

HOLLANDA

Hollanda’da yaşayan Türk ailelerin çocukları için çevrimiçi olarak verilecek Türk dili ve kültürü derslerine kayıt için son günler.

HOLLANDA

Hollanda’da ortaokullara getirilen sınıfta telefon yasağı, Eylülden itibaren ilkokul ve özel eğitim verenler de dahil tüm ortaöğretimde geçerli olacak.

HOLLANDA

Bu hafta Hollanda'nın birçok yerinde yaz sıcakları görülecek. Özellikle Çarşamba günü sıcaklığın 30 dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor.

HOLLANDA

Hollanda’da, tıbbi gözetim olmadan zayıflamak için diyabet ilacı kullanan ve sağlık sorunları yaşayıp doktora başvuran kişilerin sayısı artıyor.

HOLLANDA

NVWA ve polis, Rotterdam’da bir depoya düzenledikleri baskında yasaklı madde içeren zayıflama çayı Özlex Tea kutuları buldu. Bir kadın gözaltına...

HOLLANDA

Dijital film platformu Disney Plus, Hollanda’daki abonelik ücretlerine zam yaptı. Bunun yanında daha ucuz reklamlı abonelik fırsatı sunacak.

HOLLANDA

Hollanda Halk Sağlığı Enstitüsü, henüz ülkede yeni Mpox varyantının tespit edilmediğini ancak önümüzdeki dönemde “muhtemelen” çıkabileceğini açıkladı.

HOLLANDA

Rotterdam ve çevresinde son üç haftada 5 küçük çocuk balkon veya pencereden düşerek hastaneye kaldırıldı. Polis iki vakada soruşturma başlattı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu